Mobiliteit

Neem jij je ook voor om eens wat vaker de wagen thuis te laten of ‘anders te gaan reizen’?

Binnenkort komt jouw groep langs bij ons. We kijken uit naar jullie komst!

Stond je al eens stil bij hoe je zal komen?

Wist je dat ons heerlijke verblijf landelijk gelegen is maar wel op stapafstand van een bushalte? Een groep schoolkinderen deed het jullie voor en ondernam een leuke zoektocht van de bushalte tot bij ons. Er staan fietsen klaar voor een groep van 25 kinderen om ter plekke mobiel te zijn! En het ligt ook vlakbij een fietsknooppunt voor wie met de fiets wil komen.

Weg van tradities, gewoontes en gemak kan je verplaatsing er voor je weekend of kamp of uitstap met school bij ons deze keer één zijn die een echte belevenis voor de hele groep wordt… We helpen je graag op weg: op zoek naar de meest haalbare optie voor jouw groep, nood aan wat input rond vervoerswijzen? We maken het je wat makkelijker met een webtool om je wegwijs te maken.

> Laat je hier uitdagen: www.goedopwegnaarhetjeugdverblijf.be en maak kans op reisbonnen voor de trein t.w.v 75€.

Had je al fietsideeën of plannen om met het openbaar vervoer te komen? Neem ook dan nog een kijkje!
Want als je ons laat weten wat je duurzame plannen zijn (fiets, trein, bus, carpoolen), dan maak je ook kans op de reisbonnen voor de trein t.w.v 75€. Zo kan je alvast een volgende uitstap met je groep plannen.

Op zoek naar tips om je duurzaam te verplaatsen? Neem hier een kijkje.
Lees hier hoe een jeugdwerkgroep uit Gent met het openbaar vervoer naar Sinaai trok en daar een heuse belevenis vol spel en afwisseling van maakte.

Alle groepen goed op weg… naar ons jeugdverblijf, daar tekenen we voor!

Wens je ook te verblijven in jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele?

of bel op 0473/68 56 28