Feest ! We bestaan 5 jaar

 • Geschreven op 22 januari 2018
  Feest ! We bestaan 5 jaar

  Het weekend van 17 - 18 maart is voor ons een feest weekend

  Het jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele bestaat 5 jaar. Dit feest willen we graag met jullie delen.

  Op zaterdag 17 maart:

  14u – 15u: Toneelvoorstelling gebracht door Stofkruidt, het stuk noemt HEURECA. Een prachtig komisch kook – en goochel theatershow voor alle lagere scholen van Zwalm. De voorstelling gaat door in de kerk van Dikkele, Brouwerijstraat 10. Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen ontvangen, kunnen de ouders in het jeugdverblijf terecht, waar een natje en een droogje zal klaarstaan. Toegang is gratis!

  14u – 18u: Wordt een drankje en een hapje geserveerd in het jeugdverblijf zelf. Iedereen welkom. Het wordt een komen en gaan.

  Op zondag 18 maart:

  14u – 15u: Toneelvoorstelling gebracht door Speranza, het komische stuk noemt TANYA. Toegangskaarten zijn op voorhand te verkrijgen via het jeugdverblijf. Kaarten kosten 10 euro en de opbrengst gaat naar het steunfonds “iedereen mee op schooluitstap”.

  15u30: Woordje uitleg over het steunfonds, gebracht door vakantie participatie (de Vlaamse overheid).

  16u00: de inhuldiging van onze babbelbox (geschonken door de Vlaamse overheid)

  14u – 18u: Wordt een drankje en een hapje geserveerd in het jeugdverblijf zelf. Iedereen welkom. Het wordt een komen en gaan.
  Wat betreft de mobiliteit, vragen wij om zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten. Veel ruimte in het dorp om te parkeren is er niet. Handig als je met de fiets komt!

  » Meer blogitems