Evaluatie van het werkingsjaar 2015

 • Geschreven op 5 november 2015
  Evaluatie van het werkingsjaar 2015

  Het hoogseizoen zit er op, wat een werkingsjaar! Bijna dolgedraaid maar ook dolgelukkig kunnen we terugkijken op het werkingsjaar 2015. Met 220 dagen boekingen in het voorbije jaar bereiken we hoge toppen. De helft van de groepen verkiezen onze eigen keuken.

  81 verschillende groepen zijn langs geweest. Wat een verscheidenheid. Maar onze grootste doelgroep blijft de lagere scholen, met 26 waren ze dit jaar.

  In de grote vakantie en de paasvakantie was elke dag ingenomen door het jeugdwerk. Joetz, Kazou, Idee Kids, jeugdfanfare Velzeke en het kinderkankerfonds hebben daarvoor gezorgd. De andere dagen, voornamelijk de weekends, zijn ingenomen door veel verschillende groepen; sport clubs, socio-culturele organisaties, zorgsector, familiegroepen…

  Als we alles samen tellen hebben we bijna 7000 overnachtingen georganiseerd! Ongeveer 2500 verschillende personen hebben de weg gevonden naar Dikkele. Maar liefst 4186 ontbijten, middagmalen, vieruurtjes en avondmalen hebben we met veel overgave en goesting geserveerd. Van de 7000 overnachtingen hadden 84% de leeftijd tussen 6 en 12 jaar. Met glans bereiken we zo de cijfers die het decreet op jeugdverblijven voorschrijft.

  Dat was de korte samenvatting van een fantastisch werkingsjaar 2015. Op naar 2016!

  » Meer blogitems